Informació per als professionals de la salut

Tota l'informació per als
professionals de la salut

 

Imatge Portada Infermeria


Este lloc d'internet de la ESCOLA UNIVERSITÀRIA D'INFERMERIA LA FE, és una més de les finestres i una nova porta que obrim a totes aquelles persones que compartixen il·lusions i ànims per a treballar sobre la salut, sobre la comunitat i a propiciar cures a les persones que ho precisen.

És perquè prolongació del que intentem en la ESCOLA UNIVERSITÀRIA D'INFERMERIA LA FE. Compartir i col·laborar amb totes aquelles persones que creuen que la professió d'infermeria és Un important servici per a la població que ho necessita, no eludint el compromís de perfeccionar aptituds, coneixements i formes de cuidar.

Obrim perquè esta nova finestra manifestant el compromís de servici a una comunitat en què ens inserim i de la que ens sentim partícips.

Li invitem a traspassar este llindar i a compartir coneixements, Pràctiques, inquietuds i il·lusions amb totes les persones que estem darrere. Alumnes, professores i persones que mantenen l'entusiasme amb la seua professió Sanitària i bolcades a oferir cures de salut.

Escola Universitària d'Infermeria La Fe:
Avda. Bulevar Sur, s/n
46026 València

TELÈFONS:
+34 96 124 48 32
+34 96 124 48 33
+34 96 124 48 34

CORREU ELECTRÒNIC: escuelaenf_inf@gva.es

Tot sobre l'Escola