Informaciˇ al CiutadÓ

DrogodependŔncies

Senyalitzaciˇ cartells
Imagen Portada

Senyalitzaciˇ cartells

Decret Legislatiu 1/ 2003 d'1 d'abril del Consell de la Generalitat, pel que s'aprova el text refˇs de la Llei sobre DrogodependŔncies i Altres Trastorns Addictius.

No es permetrÓ en el territori de la Comunitat Valenciana la venda, dispensaciˇ i subministrament, gratu´t o no, per qualsevol mitjÓ, de qualsevol tipus de begudes alcoh˛liques a menors de dÝhuit anys, tals cartells hauran de colĚlocar-se de forma visible per al p˙blic, tant en grandÓria A4 com en grandÓria A5.

Senyalitzaciˇ de prohibiciˇ de venda, dispensaciˇ i subministrament de begudes alcoh˛liques a menors de dÝhuit anys, grandÓria A4 castellÓ.

Senyalitzaciˇ de prohibiciˇ de venda, dispensaciˇ i subministrament de begudes alcoh˛liques a menors de dÝhuit anys, grandÓria A4 valenciÓ.

Senyalitzaciˇ de prohibiciˇ de venda, dispensaciˇ i subministrament de begudes alcoh˛liques a menors de dÝhuit any, grandÓria A5 castellÓ.

Senyalitzaciˇ de prohibiciˇ de venda, dispensaciˇ i subministrament de begudes alcoh˛liques a menors de dÝhuit anys, grandÓria A5 valenciÓ.